ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤY ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ FILOKALIA HOTEL!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤY ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ FILOKALIA HOTEL!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤY ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ FILOKALIA HOTEL!

[masterslider id=”1″]

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤY ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ FILOKALIA HOTEL!

Ένα όμορφο παιδικό πάρτυ δεν απαιτεί ούτε πολύ κόπο ούτε πολλά έξοδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι κέφι, φαντασία και καλή οργάνωση.

Ολοι οι γονείς ξοδεύουν ώρες για το   πάρτυ  των παιδιών τους  ,σκεφτόμενοι τι θα περιέχει το πάρτυ του παιδιού τους, τι θα βάλουν στον μπουφέ και πως οι συνομίλικοι τους θα φύγουν από το πάρτυ του παιδιού σας με χαμόγελο.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα . Το προσωπικό του ξενοδοχείου Φιλοκαλία αναλαμβάνει να οργανώσει το πάρτυ του παιδιού σας κι εσείς να το χαρείτε ξέγνοιαστα.

Στην νεόκτιστη παιδική χαρά του ξενοδοχείου φιλοκαλία τα παιδιά μπορούν να παίξουν ανέμελα υπό την εποπτεία του προσωπικού του ξενοδοχείου μας  και οι γονείς να απολαύσετε  αμέριμνα το καφέ σας και να διασκεδάσετε τη στιγμή μαζί με το παιδί σας.

Σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο Φιλοκαλία να διοργανώσουμε παρέα την ιδέα σας για ένα αξέχαστο πάρτυ του παιδιού σας . Μαζί θα ετοιμασουμε το έδαφος ώστε τα φετινά γενέθλια του παιδιού σας να μείνουν αξέχαστα. Θα βάλουμε μπαλόνια, αναψυκτικά , μπουφέ , μουσική , θα χορέψουμε με τα παιδιά στις παιδικές τους μουσικές και θα γίνουμε κι εμεις παιδιά ώστε τα παιδιά να το χαρούν και να το θυμούνται

Γιατί τι καλύτερο από δύο φωτεινά ματάκια γεμάτα χαμόγελο και ενθουσιασμό.Δε χρειάζονται πολλά για να μείνει χαραγμένη η στιγμή του παιδιού σας.

Χαρίστε στο παιδί σας όμορφες αναμνήσεις, σημαντικές οικογενειακές στιγμές, χαρούμενες φιλικές συντροφιές που θα «χαραχτούν» στη μνήμη του και θα το ακολουθούν σε όλο το ταξίδι της ζωής του

Share